Sonorizare evenimente private

Audio

Sonorizare evenimente private

Viața noastră de zi cu zi este presarată de evenimente, de bucurie. Noi putem fi alături de tine în aceste momente private nuntă, botez, ziua ta de nastere sau majorat. Noi ne asigurăm că sonorizarea oferită este cea mai potrivită pentru evenimentul tău si îndeplinește criteriile așteptate și anume: calitate si profesionalism. Dispunem de o echipa completa si pe langa serviciile audio dj nunta sau botez va putem oferii si servicii foto video profesionale. Pentru un pachet dj fotograf cameraman veti beneficia de reduceri

Sonorizare nuntă DJ

Evenimentul este asigurat de catre un dj de nunta cu experienta in evenimente private. Echipamentul include sonorizarea 2 topuri si 1 subwoofer, microfon wireless, masina de fum, lumini (2 leduri si 2 scanere). Pachet recomandat pentru un numar de 70-100 persoane.
Pentru un pachet dj foto video obtineti un discount de 5% in zilele de sambată si 10%in celelelate zile ale saptamanii. Pentru cabina foto extra primit si un album gratuit. Acesta este un pret dj nunta de baza. In cazul in care doriti solutii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
Pret incepand cu 350 E

Sonorizare Botez DJ

Evenimentul este asigurat de catre un dj de botez cu experienta. Echipamentul include sonorizarea 2 topuri si 1 subwoofer, microfon wireless, masina de fum, lumini (2 leduri si 2 scanere). Pachet recomandat pentru un numar de 50-60 persoane. Pentru un pachet dj foto video sunet obtineti un discount de 5% in zilele de sambată si 10%in celelelate zile ale saptamanii. Pentru cabina foto extra primit si un album gratuit. Acesta este un pret dj botez de baza. In cazul in care doriti solutii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.


Pret de la 250 E

Sonorizare Aniversare DJ

Evenimentul este asigurat de catre un dj cu experienta. Echipamentul include sonorizarea 2 topuri si 1 subwoofer, microfon wireless, masina de fum, lumini (2 leduri si 2 scanere). Pachet recomandat pentru un numar de 50-60 persoane . Pret 250 E maxim 8 h